Hetedik hígtrágyatárolónk Gádoroson

 

Már a hetedik hígtrágya tározót építjük a Dan-Farm Kft részére. A Dan-Farm Kft. gádorosi telepén megkezdődtek egy újabb, ezen a sertéstartó telepen immáron a negyedik, ill. sorban a hetedik hígtrágya tározó vasbeton lemezének kivitelezési munkái. Az elmúlt hetekben elkészültek a földmunkák, és az előírás szerinti rétegrendnek megfelelő alépítményi ágyazat és helyükre kerültek a 4,5 méter magas falpanelek is.

A dánok tudják mi a legpraktikusabb megoldás, hiszen a rendszer (Muleby) onnan származik, és talán az sem véletlen, hogy a Szlovákiában számukra 2 helyszínen a Szebeton által megvalósított három tározóval együtt  már 10 db 3377m3-es medencére adtak megbízást cégünknek. Az első tározók elkészítése óta eltelt 14 év bizonyította, hogy a rendszer tökéletesen alkalmas a vele szemben támasztott igények kielégítésére, továbbá az a Szebeton Zrt. magas szakmai színvonalon rövid határidővel, és megbízhatóan képes teljesíteni az előre meghatározott költség kereteken belül. A munkák előrehaladásáról hamarosan újabb beszámolót teszünk közzé.

 

Reméljük, hogy a leghozzáértőbbek példáját minél többen követni fogják! további képeket a higtrágyataroló építéséről a gépgalériánkban talál