állásajánlataink

Főkönyvelőnk mellé keressük könyvelő munkatársunkat!

Kérem küldje el fényképes önéletraját, bérigénye megjelölésével a következő emailcímre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A SzeBeton Zrt. közműépítési, környezettechnikai és egyedi gyártású betontermékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó közel 100 éves múltra visszatekintő, 50 főt foglalkoztató, német tulajdonú részvénytársaság. Keresünk főkönyvelőnk mellé egy könyvelő munkatársat.

Főbb feladata: a főkönyvelő támogatása, segítése a következőkben:

Könyvelési feladatok végzése

ÁFA és egyéb adóbevallások készítése, könyvelése és egyeztetése

Éves beszámoló elkészítése valamint havi és az éves zárási feladatok elvégzése

A cégen belüli egyeztetések lebonyolítása, ügyfelekkel való egyeztetés

Pénztár könyvelése

Teljes körű könyvelés a magyar jogszabályoknak megfelelően

Bejövő számlák ellenőrzése, rögzítése, könyvelése

Számlaegyeztetések, analitikák készítése

Bérszámfejtés,

Egyéb számviteli és pénzügyi adminisztratív feladatok ellátása

Főkönyvi és folyószámla folyamatos egyeztetése

Könyvviteli zárás és ahhoz szükséges kimutatások és dokumentációk készítése

Az álláshoz tartozó elvárások:

Legalább 2 év releváns szakmai tapasztalat, könyvelési gyakorlat

Számviteli szabályok naprakész ismerete

Felhasználói szintű számítógépes ismeretek, Microsoft Office, Excel és Access  ismerete

Számviteli törvényeknek való megfelelőség biztosítása

Felelősségvállalás az elvégzett munkáért

Önálló, precíz munkavégzésre való képesség

Elhivatottság, terhelhetőség, alkalmazkodó képesség

Bevallások kezelésében való jártasság

Előnyként értékelendő:

német nyelvtudás

Oracle alapú vállat irányítási rendszer  ismerete

Amit kínálunk:

Biztos, stabil, hosszú távú munkahely

Korrekt munkabér, 

 

Jelentkezzen hozzánk a gyártásba! 

Az alábbiakban tekintheti meg állásajánlatainkat. Várjuk jelentkezését emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre. Küldje el rövid önéletrajzát és telefonszámát, hogy vissza tudjuk hívni.

Művezető/csoportvezető a gyártásban

Feladatai: A munkanap elején meghatározza a csoportjába tartozó fizikai dolgozók (8-12 fő) részére a munkafeladatokat, azokat a nap folyamán ellenőrzi, felhívja a figyelmet a technológiai és munkabiztonsági előírások betartására. Egyeztet a többi csoportvezetővel és gyárvezetővel. Gépek, sablonok, munkaeszközök műszaki alkalmasságának ellenőrzése, ha szükséges intézkedés a TMK-üzem felé az akadályozó tényezők megszüntetésére. A műszak menetének folyamatos ellenőrzése, és irányítása, ha szükséges intézkedés a hibák elhárítására.  Anyagmegrendelések, anyagkiírások leadása hó végén. Műszak végén beírás az óra-nyilvántartóba, a műszak produktumának és eseményeinek rögzítése a vállalatirányítási programba, munkalap, gyártási jelentés, jelenléti ívek ellenőrzése. Új munkaerő betanításában való részvétel. 

Elvárások: Jó szervezőképesség. Építőipari gyártás területen, fizikai munkaerő vezetésében szerzett tapasztalat. Építőipari, műszaki szakvégzettség. Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek. Előny: Német nyelvtudás szóban és írásban. Előregyártási területen szerzett tapasztalat. Amit kínálunk: Versenyképes fizetés –megállapodás szerint. Juttatási csomag. Utazás/étkezési hozzájárulás. Céges mobiltelefon. Szakmai tapasztalatszerzés külföldön

Betonkeverős 

A SzeBeton Zrt. közműépítési, környezettechnikai és egyedi gyártású betontermékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó közel 100 éves múltra visszatekintő, 50 főt foglalkoztató, német tulajdonú részvénytársaság. Keresünk 1 műszakos, heti 5 napos munkarendbe munkavállalót, aki a gyárban található PLC vezérlésű betonkeverőnket kezeli, és a gyártóegységek által igényelt betonmennyiségek keverési folyamatát nyomon követi, szükség esetén beavatkozik együttműködve a gyár karbantartó részlegével. Alapfokú számítógépes ismeret szükséges, a betonkeverő program megtanulásához segítséget adunk.

Targoncavezető

A SzeBeton Zrt. közműépítési, környezettechnikai és egyedi gyártású betontermékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó közel 100 éves múltra visszatekintő, 50 főt foglalkoztató, német tulajdonú részvénytársaság. Keressük új munkatársunkat árukiadó csapatunkba, aki heti 5 napban (hétfőtől-péntekig), napi 8 órában (1 műszakban) betontermékeket gyártó üzemünkben targoncával mozgatja termékeinket a csarnokból a rakodótérre, valamint az érkező teherautókat rakodja meg. Darukezelői végzettség előnyt jelent.

Gépkezelő

A SzeBeton Zrt. közműépítési, környezettechnikai és egyedi gyártású betontermékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó közel 100 éves múltra visszatekintő, 50 főt foglalkoztató, német tulajdonú részvénytársaság. Heti 5 munkanapban, napi 8 órában keressük azt a legalább 8 általános iskolát végzett munkatársat, aki betanulási idő után erősítené üzemünk jelenleg 30 fős fizikai állományát. A gyáregységünkben található automata és félautomata gépek kezelését csoportvezető segítségével lehet megtanulni. A munka mindenképpen jó fizikumú, a kétkezi munkában jártas és attól nem félő embert igényel. Nem gépsor (gépszalag) mentén végzett munkát jelent.

Géplakatos

A SzeBeton Zrt. közműépítési, környezettechnikai és egyedi gyártású betontermékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó közel 100 éves múltra visszatekintő, 50 főt foglalkoztató, német tulajdonú részvénytársaság. Előregyártó üzemünkbe, üzemviteli-karbantartó csapatunkba keressük új lakatos munkatársunkat. Feladatai a következők: Termelő berendezések karbantartása. Gyártósor karbantartása, és működőképességének folyamatos biztosítása. Esetleges üzemzavarok elhárítása, hibakeresés, javítási tevékenység végzése.  Megelőző karbantartási tevékenységek végzése. Részvétel új gyártóberendezések telepítésében, beüzemelésében. Lakatos munkát igénylő feladatok elvégzése a gyártásban. A gyártósablonok javítása, CO hegesztések végzésében való jártasság elvárás.

Betonelemgyártó

Heti 5 munkanapban, napi 8 órában keressük azt a legalább 8 általános iskolát végzett munkatársat, aki betanulási idő után erősítené üzemünk jelenleg 25 fős fizikai állományát. A gyáregységünkben található egyedi sablonokba történő gyártás munkájában kell részt venni. A munka mindenképpen jó fizikumú, a kétkezi munkában jártas és attól nem félő embert igényel. Nem gépsor (gépszalag) mentén végzett munkát jelent.

 

 

 

 

 

Vállalatunk jövőképe

A Szebeton Zrt. jövőképe

 

A Szebeton Zrt., mint tradicionális betonelem-gyártó cég, továbbra is a megbízható minőséget tartja szem előtt. Tervezett fejlesztéseink azt célozzák, hogy a jövőben is stabil gyártási hátteret biztosítsunk bővülő vevőkörünk megnövekedett igényeinek kiszolgálására.

 

 

A Szebeton Zrt. stratégia céljai (2017-2020)

 

Önmagával és munkájával szemben igényes, tevékenységére és annak eredményeire büszke munkatársi kör kialakítása, amely a Cég és saját fejlődése érdekében felelősségteljes munkát végez.

A gyártásminőség fejlesztésével a fenntartható növekedés biztosítása, a forgalomban és a termékminőség megőrzésében egyaránt.

Új termékek bevezetése és saját márkanév megalapozása.

 

 

Stratégiai feladatok (projektek) a 2017-2020-as évekre:

1.A SzeBeton Zrt. működési folyamatainak teljes körű felülvizsgálata

2.Komplex motivációs rendszer kialakítása

3.Innováció

Referencia

Projekt megnevezése

Projekt kivitelezésének helyszíne

Szállított termék

Albertfalva Kereskedelmi Központ

Budapest

Betoncsövek, aknák

Borítékgyár

Kecskemét

Betoncsövek, aknák

Auchan Áruház

Szolnok

Betoncsövek, aknák

Csapadékvízcsatorna

Telki

Betoncsövek, aknák

Csapadékvízcsatorna

Csengersima

Betoncsövek, aknaelemek

Harbor Park A2C Csarnok

Budapest

Aknaelemek

Ipari Park

Salgótarján

Betoncsövek, aknák

Lidl Logisztikai Központ

Székesfehérvár

Betoncsövek, aknák

Nissan Csarnok

Budaörs

Aknaelemek

Rynart Csarnok

Törökbálint

Betoncsövek, aknák

Szennyvízcsatorna

Nagykőrös

Aknaelemek

Szennyvízcsatorna

Dég-Hont

Aknaelemek

Mercedes Gyár

Kecskemét

Vasbetoncsövek, aknaelemek

OPEL Gyár

Szentgotthrád

Vasbetoncsövek, aknaelemek

Decathlon

Hatvan

Aknaelemek

Origó Bp. Csapadékvíz

Budapest

Betoncső aknaelem

CHINOIN Gyógyszer és Vegyészeti Termékek Gyára

Budapest

Közműédő csatornaelem

Csapadékvízcsatorna

Gyöngyös

Betoncsövek

Ebes Iskola közműépítés

Ebes

Egyedi négyszögletes aknák

Szegedi Hulladéklerakó

Szeged

Nagyméretű egyedi négyszögletes aknák

Ferihegyi Reptér Közműépítés

Budapest

Vasbetoncsövek

Városi csapadékcsatornaépítés

Szeged

Vasbetoncsövek

5 db Hígtrágyatároló építése

Orosháza

4,5 m magas, 3377 m3 tárolókapacítású hígtrágyatároló

2 db Hígtrágyatároló építése

Mágocs

4,5 m magas, 3067 m3 tárolókapacítású hígtrágyatároló

Csatornázás Tápióbicskén

Tápióbicske

Keretelemek